Konkurs: Krećem u školu – Iskolába indulok pályázat

Likovni konkurs – „Krećem u školu!

U krugu dece iz zabavišta u Bajši smo objavili likovni konkurs pod naslovom: „Krećem u školu“.
Tražili smo od njih da nacrtaju kako zamišljaju početak školske godine u septembru, upoznavanje sa novom sredinom, trenutke učenja.
Tokom spremanja radova su znali samo toliko, da će najbolji biti nagrađeni. Ali do sada nisu ni oni znali kakva će biti nagrada.
Portal „bajsa.rs“ nagrađuje četiri najbolja buduća đaka prvaka, koji će dobiti poklon torbe. Pobednike će izabrati žiri portala „bajsa.rs“ po tome, koje radove procenjuje najkreativnijim.

A ovde još nije kraj!
Donacijom prodavnice „Evita OD1“ naćiće vlasnika i 5. dobro napunjena torba. Srećni dobitnik 5. torbe će biti đak, čiji će rad dobiti najviše „Share“-ova (podela) na facebooku. Uslov je da oni koji podele sliku, lajkuju i facebook stranicu bajsa.rs.
Ovim putem se zahvaljujemo donaciji „Evita OD1“!
Završetak konkursa: 09. 06. 2016. do 21 čas
Zvanični rezultati će biti obljavljeni: 10. 06. 2016. do 24 časova
Napomena: Ako rad, koji će dobiti najviše „Share“-ova bude izabran i od strane žirija, srećni dobitnik 5. torbe će biti sledeći učesnik na rang listi.

——————

“Iskolába indulok!” – rajzpályázat

A bajsai nagycsoportos óvodások körében rajzpályázatot hirdettünk “Iskolába indulok!” címmel. Arra kértük őket, rajzolják le azt, ahogyan elképzelik a szeptemberi tanévkezdést, az ismerkedést az új környezettel, a tanulás pillanatait.
A rajz készítésekor csak annyit tudtak, hogy a legjobbak nyereményben részesülnek. De hogy mi az a nyeremény, ezidáig ők sem tudták.

A “bajsa.rs” portál jóvoltából a legjobb négy, iskolába induló diák ajándék iskolástáskát kap. Hogy ki az a 4, azt a “bajsa.rs” zsűrije dönti el az alapján, kinek a munkáját tartja a legkreatívabbnak.

Itt még nincs vége!
A bajsai “Evita OD1” üzlet felajánlásával egy 5., jól megtömött táska is gazdára talál. Az 5. táska tulajdonosa az lesz, kinek rajza a legtöbb “Megosztást” kapja. A feltétel, hogy a megosztók a bajsa.rs facebook oldalát is “belájkolják”.

Ezúton is köszönjük az “Evita OD1” felajánlását!
A pályázat vége: 2016.06.09. 21h.
Eredményhirdetés 2016.06.10. 24h-ig.


Megjegyzés: Ha a zsűri által odaítélt rajzok tartalmazzák a legtöbb “Megosztást” összegyűjtő munkát, akkor az utánakövetkezőnek jár az 5. Nyeremény.——————

Spoznor Evita OD1
https://www.facebook.com/evitaod1/

Bajsa.rs portal
http://bajsa.rs/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *